ANTONELA KRUNIĆ

Rođena u Metkoviću 4.6.1980. Već s dva mjeseca krenula u potragu za mirnom lukom. Udajom stekla status Slavonke, a diplomom novinarke. Prebiva u Slavonskom Brodu, a živi u koferu kao vječni turist na relaciji Heidelberg- Brod –Metković.

 

BILA JEDNOM JEDNA...

 

 
Bila jednom jedna...

Bila jednom jedna najbolja... rekoše mi da je plakala zbog jedne petice upisane zelenom tintom u indeks... kvarila je prosjek ostalih plavih petica medicinskog fakulteta.

Bila jednom jedna što je stalno pričala o seksu.. pobjegla je jednog ranog jutra u Nizozemsku svome dragom... tata joj je to ipak preživio.

Bila jednom jedna što je spavala dvadeset sati od dvadeset četiri... kad ne bi spavala onda bi nestala na tri mjeseca... zato što je zapadao snijeg.

Bila jednom jedna što je jela hurmašice od marihuane... bila zaljubljena u svoju prijateljicu... pjevala sevdalinke... ne znam gdje je sada.

Bila jednom jedna što je uvijek doživljavala multiple orgazme... borila se s rimskim pravom... mislim da pomaže svojoj mami u cvjećari.

Bila jednom jedna velika... proučavala je svoj kvadratni metar livade.. nadam se da je bilo dovoljno za diplomski.

Bila jednom jedna s velikom traumom... nije je baš prepričavala... radije je sanjala vilenjake.

Bila jednom jedna što je bila sa mnom u rodilištu kad sam se rodila... plivala kao sirena... jednostavno se više nije javila.

Bila jednom jedna koka s najdužim rukama što sam ikada vidjela... šuškala je svojim papučama vukući ih po podu domskog hodnika... nadam se da je sretna.

Bile jednom... kao iz nekog drugog života.

 

Copyright © by Antonela Krunić & Balkanski književni glasnik – BKG, 2006.

Nazad