KAKVE ŽENE FRAJERI STVARNO VOLE? Rezultati ovog istraživanja mogli bi vas iznenaditi!

djevojka-690

Uprkos tome što frajeri izgled stavljaju visoko na svoju listu prioriteta, kada je u pitanju pronalaženje partnerica, frajeri više vole prosječne cure koje će se smijati njihovim šalama.

[AdsWithin]Nedavno je proveden društveni eksperiment na Sveučilištu Northwestern u kojem je 163 studenata poslano na spojeve u svrhu istraživanja privlačnost. Istraživači su prvo pitali frajere što više preferiraju kod žena, fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili potencijal za zaradu u budućnosti. Klišej je još jednom bio potvrđen: frajeri su odabrali fizičku privlačnost! U sljedećem koraku su završili na spoju s, po njima, savršenim curama. Međutim, kada su krenuli s razgovorom, nešto se promijenilo. To što cura izgleda odlično, ne znači da će se između vas pojaviti iskra.

Frajeri za dugoročne odnose traže osobe s kojima se osjećaju ugodno i od kojih imaju potporu u budućnosti. Oni, baš kao i mi, traže nekoga kome mogu vjerovati. Problem s glamuroznim curama je stalni strah da će ih izgubiti, a što dovodi do pojave vlastite nesigurnosti.

Istraživači su otkrili da, kada su frajeri počeli razgovarati sa stvarnim ženama, a ne samo buljiti u slike modela Victoria’s Secreta, otkrili su da su oni “pali” na cure koje su im se svidjele kao osobe, a ne na one koje su im bile najviše seksi. Oni će radije biti s prosječnim, zanimljivim curama, nego s nekakvim ženama iz maštarija. Stoga ispada da savršen izgled i tijelo, pretjerana samopouzdanost i sigurnost u sebe ipak nisu pri vrhu liste muških želja.

Frajeri u dugoročnim partnericama traže da su zgodne, s lijepim, ali ne savršenim tijelom, da znaju slušati, da su pouzdane i da se smiju njihovim šalama, a uz to im dopuštaju da se brinu o njima. I onda kažu kako smo mi žene komplicirane!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)