LJUBAV: Pet tipova žena koje muškarci žele za ‘hodanje’, ali ne i brak

zene

Ljubav je neobična stvar i emocija koju bi mnogi opisali različito. Ipak, to je ono što povezuje dvoje ljudi u partnerskom odnosu, potiče ih da budu što bliže moguće i eventualno zasnuju obitelj.

[AdsWithin]Muškarci, jednako kao i žene, imaju svoje kriterije u odabiru životne partnerice. Pritom, neka im žena može biti zgodna i zanimljiva za hodanje, zabavu ili druženju, ali ne kao netko pokraj koga se mogu zamisliti cijeli život.

1. Gđica. Ja znam sve
Ovaj tip žene ne može si pomoći, ona voli zapovijedati i nametati svoje mišljenje – to je zapisano u njezinom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može biti zanimljiva, no vrijeme pokaže da je zapravo riječ o kompleksima i nekome tko želi sve kontrolirati.

2. Gđica. Mene nećeš zeznuti
Ona je opečena, istraumatizirana prethodnim vezama i sve svoje znanje namjerava primijeniti na onom sljedećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je obrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osjećaj da mora hodati po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unaprijed smišljenim taktikama.

3. Gđica. Želim te promijeniti
Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, no vrlo brzo počinju naznake želje za promjenom muškarca po modelu kojeg si je ona zamislila. Zašto nosiš te hlače? Nije li taj tvoj prijatelj budala? Zbog čega na poslu ne kažeš to i to?… neki su od primjera pokušaja mijenjanja partnera.

4. Gđica. Ljubomorka na sve što hoda
Glavno njezino obilježje je nesigurnost. Što god partner napravio i koliko god se dokazivao, ona si ne može pomoći. Tako će ga smatrati krivim jer je previše prisno pozdravio prodavačicu u dućanu, razgovarao s kolegicom na telefon… Iako može biti draga i kvalitetna žena, takav tip policijskog ispitivanja naprosto izludi čovjeka.

5. Gđica. Živim samo za tebe
Na početku, muškarac je polaskan tolikom razinom interesa za njega, sve dok ne počne sumnjati kako je pred njim žena kojoj je brak ili to da ima nekoga cilj, a on je samo netko to se tu trenutno našao i postao žrtva. Osim toga, on je naprosto ne može cijeniti kao nekoga tko se u potpunosti podredio njemu. To izaziva osjećaj odbojnosti i nepoštovanja.

Izvor: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)