BMW NA STRUJU: Objavljene prve špijunske fotografije serijskog BMW-a i3

bmw-i3-serijski

Novi BMW i3, koji spadada u električni i hibridni segment te, kako je najavljeno, pružaju visoku učinkovitost, ali i performanse, snimljen je tokom testiranja blizu munchenske baze bavarskog proizvođača automobila.

[AdsWithin]Električni i3 supermini trebao bi se u serijskom obliku pojaviti na frankfurtskom salonu u rujnu 2013, a u zastupstvima diljem Europe naći će se krajem godine.

Na testnom prototipu mogu se primijetiti prednja i stražnja svjetla u serijskim varijantama, a prozirna vrata konceptne izvedbe zamijenjena su pravim, čvrstim vratima. Čini se kako su zadržane tanke gume i aerodinamični kotači, pa će tako iz konceptnog oblika nepromijenjeni doći i do serijske proizvodnje.

BMW i3, kao i BMW i8, prvi su modeli koji će biti lansirani pod novoosnovanim ‘i’ brendom, a i3 će biti opremljen 125 kW elektromotorom čije će baterije omogućavati autonomiju od solidnih 160 km. Kompanija svojim kupcima namjerava ponuditi i posebni benzinski motor za produljenje dometa.

BMW i3 nudi mjesta za četiri odrasla putnika s izvrsnom vidljivošću, kao i impresivnih 200 litara prtljažnog prostora iza stražnjih sjedišta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)