PJEVAČICA SELMA BAJRAMI PROŽIVLJAVA ŽIVOTNU DRAMU: Nakon operacije teška srca priznala da njen muž…

selma-bajrami

Poznata pjevačica Selma Bajrami nedavno je morala da se podvrgne operaciji uklanjanja masnog tkiva koje joj se pojavilo nakon carskog reza, kada je prije tri godine rodila sina Darisa, ali tada je njen pakao tek počeo.

[AdsWithin]Poslije tri godine braka sa Mujom Musićem, pjevačica je riješila da se razvede zbog fizičke i psihičke torture koju je trpjela, a sada je, tvrdi, bivši izabranik ucjenjuje, objavio je Alo.rs.

“On već godinu dana razvlači Selmu po sudovima jer ne želi da se razvede. Optužuje je da je ona kriva za sve, a nedavno je tražio i 100.000 eura kako bi pristao na sporazumni razvod. U posljednji godinu dana Selma preživljava pravi pakao, čak su i njegovi prijatelji dolazili na njena vrata kako bi naplatili Mujine dugove. Ona je tokom braka preživljavala i torturu kroz koju prolazi svaka zlostavljana žena”, otkriva izvor blizak pjevačici.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo sa Selmom, koja nam je potvrdila priču, ali zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi i činjenice da je ročište 11. februara nije željela previše da komentariše.

“Tražio je 100.000 eura i rekao da će tada pristati na sporazumni razvod. Tokom najtežih dana, dok sam bila u bolnici, odbijao je da dovede našeg sina Darisa. Nije čak želio ni da me pozove kako bih ga čula. Tražila sam mu da mi pošalje njegovu fotografiju, ali je rekao da ima novi mobilni telefon koji ne podržava slanje slika – kaže Selma za Alo! vidno potresena.

Pjevačica nije željela da otkriva detalje iz njihovog privatnog života jer, kako kaže, ima svoje dostojanstvo, ali je priznala da je bila žrtva zlostavljanja.

“Preživjela sam kako fizičku, tako i psihičku torturu i raznorazna poniženja. Teške uvrede je nastavio da koristi i tokom procesa samog razvoda. Najviše me boli što mi se sveti preko sina Darisa. On ima pravo da ga viđa dva puta u mjesecu, ali često umije da ga zadrži duže kod sebe i vrati ga trećeg dana”, otkriva pjevačica. “Stalno plačem. Jedva čekam da se završi naša brakorazvodna parnica. Ročište je zakazano za 11. februar i nadam se da će ovom mučenju doći kraj. Hoću da moje dijete bude što više uz mene”, rekla je pjevačica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)