DUET SNOVA: Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera opjevali naslovnu temu TV serije

Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera opjevali naslovnu temu TV serije

Velike muzičke zvijezde Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera izvode naslovnu numeru za TV seriju “Dobrodošli u Orient Express”.

Pjesmu “Men’ se čini” snimali su ovih dana u Sarajevu, kako bi bila spremna za svoju premijeru do 3. marta kada kreće svjetska distribucija ove nove humorističke serije koju publika željno očekuje. Muziku i tekst je uradio Mirko Šenkovski Geronimo, a aranžman Samir Kadirić, koji je odsvirao i harmoniku za ovu pjesmu.

Na gitari je odsvirao Dragomir Herendić Dragianni, klavijature Laris Pašalić, bas gitaru Zvjezdan Marjanović, bubanj Ante Akrap, dok su vokale otpjevali Vlatka Kopić, Damjan Pirović i Geronimo. Mix i mastering pjesme urađen je u studiju Hard Work iz Slavonske Požege, dok je instrumentalni dio numere urađen u studiju “Amadeus” Marina Meštrovića.

Radi se o velikom TV projektu koji nastaje po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih tv serija u proteklih 20 godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok je scenarista Dževad Hadžić.

Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize.

Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić, Nedim Malkočević i mnogi drugi. Sponzor serije je domaća kompanija Klas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)