NESPRETNI LOPOVI: Pogledajte snimak pljačke koji je do suza nasmijao čitav svijet [VIDEO]

pljacka-700

Kad pogledate priloženi video, uvjerit ćete se da ni krađa i pljačkanje nisu baš za svakoga. ‘Zanat’ je to koji također traži vježbu i iskustvo.
[AdsWithin]

Kako pak to izgleda kada toga nema prezentirala su dva sitna kriminalca u pljački shopping centra u Stockholmu, objavio je 24sata.hr.

Ono su naime odlučili opljačkati trgovinu sa skupocjenim satovima. I dok je jedan pokušavao razvaliti bravu, drugi je popravljao zaglavljeni pištolj koji je pritom bio uperen u leđa njegovog kolege. Nakon što su uspjeli ući u trgovinu, jedan od njih se prvo mučio sa skuterom dok je drugi još uvijek pokušavao popraviti pištolj i s njim pucati u zrak. Nije uspio ni u jednome od toga.

Nakon što su u bizarno veliku vreću ugurali nekoliko satova, muškarci su se odlučili udaljiti s lica mjesta, no onda skuter nije želio upaliti… Tu također pokušajte obratiti pažnju na položaj pištolja koji je lopov u plavoj jakni uredno prislanjao na glavu i vrat lopova koji je pokušavao upaliti skuter. Jednostavno neprocjenjivo. Nek’ budu sretni što se nisu međusobno pobili.

Sve u svemu, ambicioznim se momcima dogodio potpuni raspad sistema. Čak je i njihov bijeg bio jedan od najjadnijih ikad, a uvjereni smo da policiji nije trebalo dugo da ih locira i privede s obzirom na to koliku su inteligenciju pokazali.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)