VELIKA NOVOST NA FACEBOOKU: Stiže opcija koja će promijeniti vašu komunikaciju sa svijetom

Mark-Zuckerberg

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg objavio je da će svim korisnicima ove društvene mreže sada postati dostupna opcija Facebook Live, koju su prethodno mogli koristiti samo pojedinci.[AdsWithin]

“Facebook Live je kao da imate televizijsku kameru u svom džepu. Svatko s mobitelom sada ima mogućnost emitirati sadržaj bilo gdje u svijetu. Kada komunicirate putem opcije Live, osjećate se povezanim na osobnijem nivou. Ovo je veliki napredak u našoj komunikaciji i stvorit će nove prilike za zbližavanje ljudi”, napisao je na svom profilu Zuckerberg, najavivši da će ovu opciju i osobno predstaviti putem Facebooka, javlja Index.hr.

Facebook Live će omogućiti korisnicima da njihovi prijatelji postavljaju pitanja i komentiraju snimku koja se uživo prenosi putem ove društvene mreže. Emitiranje će biti moguće putem FB grupa i evenata, a uvode se i različiti filteri za live videa.

Koliko se korisnici FB-a raduju ovom novitetu najbolje govori brojka od preko 230 tisuća lajkova koliko je Zuckerbergova objava dobila u samo tri sata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)