BIVŠI ZAPOSLENIK MCDONALD’SA UPOZORAVA: Ovo jelo tamo nikada nemoje naručiti!

mcdonalds-hrana-700

Kompromitirajuće vijesti o hrani u McDonald’s u posljednje vrijeme sve su češće. Jedna je osoba tako tvrdila da posjeduje Happy Meal star šest godina koji ne da se nije počeo raspadati, nego se na njemu ni plijesan nije uhvatila.

[AdsWithin]

Tu je bila i vijest o 32 sastojka u pilećim medaljonima koji nemaju veze s piletinom.

A sada je, kako piše portal Jutarnji.hr, anonimni korisnik Reddita, koji tvrdi da je radio kao McDonald’sov menadžer, otkrio kako neka piletina od koje se rade burgeri dolazi čak s dalekog Tajlanda.

– NEMOJTE naručivati grilanu piletinu. Radi se o odvratnom mesu koje se u McDonald’su odmrzava i pomalo je želatinasto. Piletina je prethodno skuhana i ispohana, prije nego li do nas dođe zamrznuta iz Tajlanda – napisao je.

Iz McDonald’sa su ove optužbe potvrdili.

Glasnogovornik tog lanca restorana brze prehrane iz Velike Britanije kazao je kako većinu piletine nabavljaju iz svoje zemlje i iz ostatka Europe, no kako dio dolazi s drugih krajeva svijeta.

– Koristimo isključivo pileća prsa i s obzirom na to potrebno je imati izvore i iz Brazila i iz Tajlanda. Iste visoke standarde imamo za sve dobavljače bez obzira o kojem se dijelu svijeta radilo – kazao je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)