MISLILA JE DA UMIRE: Nije ni slutila da ju je ovo trovalo i ubijalo godinama!

zena-pije

Prije 14 godina, žena se iznenada teško razboljela. Imala je užasne, konstantne stomačne grčeve, čak je i hodanje bilo previše bolno.[AdsWithin]

U trećem mjesecu 2002. imala je nekoliko biopsija mišića i tkiva. U to vrijeme joj je bilo prepisano 24 vrsta lijekova. Doktori i dalje nisu znali šta joj se dešava, a ona je mislila da umire.

Počela je da piše testament. Svu svoju imovinu planirala je da ostavi svojim kćerkama. Doktori su došli do zaključka da ima multiplu sklerozu. Njena sestra se onda sjetila članka koji je pročitala, te ju je upitala da li je pila dijetalne sokove, odgovor je bio potvrdan.

Kako se ispostavilo, iako je aspartam jedan od najmoćnijih vještačkih zaslađivača koji se koriste kao zamjena šećera – studije su pokazale da se kod ljudi pogrešno dijagnostikuje multipla skleroza, kada zapravo pate od trovanja aspartamom.

Žena je odmah prestala da pije dijetalne gazirane sokove. Njeno zdravlje se znatno poboljšalo. U roku od 32 sata ustala je iz invalidskih kolica, a od lijekova je nastavila da pije samo jedan – lijek protiv trovanja aspartamom, piše Papricica.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)