POMOZIMO 20-godišnjem mladiću da pobjedi leukemiju

20-godisnji Dario Bulat iz Gibarca kod Šida je teško obolio od leukemije. Sve do ljeta 2010. godine Dario je bio zdrav mladić. S početkom nove skolske godine, septembra 2010. biva mu loše i tada počinju odlasci kod raznih ljekara. Slijedi dijagnoza o leukemiji, više krugova terapija, od kojih nije na svaku adekvatno odreagovao, tako da su sada rezultati Darieve krvne slike jako pogoršani.
Ljekari stoga savjetuju HITNU TRANSPLANTACIJU KOŠTANE SRŽI U INOSTRANSTVU.
Dario se momentalno nalazi u izolovanom bloku klinike u Novom Sadu, gdje prima izuzetno jake terapije. Od njih mu Često varira krvni pritisak, usljed čega nastaju visednevne glavobolje. U medjuvremenu je Dario dobio poteškoce i sa šećerom u krvi, čije su vrijednosti išle i do 26.  Ta variranja bi, po prici ljekara koji ga liječe, mogla potrajati jos nekoliko nedjelja.
Sve u svemu, teška bolest iz dana u dan uzima danak, Dario provodi mladost u izolaciji, dok se njegova djevojka Jelena hrabro bori za njegov život i sa omladinom grada Šida učestvuje u raznim humanitarnim aktivnostima za svog dečka.
Sremska TV radila je reportažu kod porodice Bulat i očekuje se njen dobar odjek u javnosti. Opština Šid apeluje molbom na preduzeća, da se odazovu akciji uplatama na račune. U gradu Šidu vrijedno se organizuju sportske i muzičke manifestacije. Bit ce ih još, jer grad želi da spasi zivot svog sugrađanina. Sve se ćini, da bi Dario što prije krenuo u inostranstvo na liječenje jer bez sakupljenih 150 do 200 hiljada evra nema ni pocetka niti uspjeha bez svih nas.
Skratimo Dariu vrijeme u izolaciji i pomozimo mu sto prije i sto efikasnije. Apelujemo na sve dobre ljude širom svijeta da nam svojim donacijama priskoče u pomoć jer roditelji Daria Bulata nisu u mogućnosti da troškove njegovog liječenja snose sami.
Hvala i dobro vam se dobrim vratilo!
Uplatu donacija možete izvršiti na ove račune:
RAČUN ZA UPLATE IZ BiH (KM)
Volksbank
Adresa:Davidov trg Kozarska Dubica
Na ime: Radojka (Rada) Torbica
Kninska 30
79240 Kozarska Dubica, BIH
Broj računa:567-301-590-023-2995
DINARSKI RAČUN
Banca Intesa ad Beograd
ul. Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd, Srbija
ŽIRO RAČUN BROJ: 160-5500101146600-89
OTVOREN NA IME Boris Bulat
Železnička 13, Gibarac
22240 ŠID, Srbija
(Doznajemo.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)